Vissza a kezdőlapra

Telefon: +36 94 558 030

E-mail: info@caramell.hu

TINTANYÚL KONCERT

Utalvány ára:

  • 2 900 Ft/1 fő

Felhasználható:

2023. 04. 09 - 2023. 04. 09.

Megrendelem

Az ajándékutalvány tartalma és részletei:

A ma már kétszeres Fonogram-díjas zenekar 2006-ban kezdett bele nagy álma megvalósításába, hogy a kortárs gyermekvers irodalmat népszerűsítse országszerte, zenei köntösben. Az öttagú zenekar nagy igénnyel választja a szövegeket, írja a dalokat, nagy gondot fordít a hangszerelésre és a minden esetben élő előadásra és stúdiómunkára. Ízlést formáló szerepük tudatában, fontosnak tartják, hogy csak igényes produkciót hozzanak létre, hiszen a gyerekeknek szólnak, többek közt ők nevelik ki a jövő koncert- és színházlátogató közönségét. A produkció az egész családot szólítja meg, hogy a minőségi együtt töltött idő szülő és gyerek között valóban megvalósuljon a koncerteken vagy otthon, a zenekar albumainak meghallgatása közben. Az elmúlt 16 évben a legnagyobb hazai koncerthelyszíneken és fesztiválokon túl számos saját szervezésű koncerten és online produkciókon keresztül lehet találkozni a zenekarral. 

 

A zenekar tagjai: Farkasházi Réka (ének), Kálmán Tamás (gitár, ének), Csiszár Ferenc (gitár, ének), Studniczky László (basszusgitár), Delov Jávor (dob)

 

Fontos tudnivalók »
  • Gyors, egyszerű és garantáltan örömet okoz.
  • Hosszú felhasználású utalványaink közül biztosan megtalálja azt, ami leginkább illik a megajándékozott személyiségéhez.
  • Tegye az utalványt még egyedibbé a hozzá választható extra szolgáltatásokkal, legyen az egy kényeztető masszázs vagy egy ínycsiklandó desszert a Villa Rosato Cukrászdánkból!